Töltés

Nyitvatartás

  • H-SZE: 6:00 - 22:00
  • CS: 6:00 - 23:00
  • P: 6:00 - 24:00
  • SZO: 7:00 - 24:00
  • V: 7:00 - 23:00
Ahol házias ízek és kellemes hangulat vár!

Rendezvények & lakodalmak

Az örömteli pillanatok nem múlhatnak el ünneplés nélkül, legyen szó lakodalmakról, szülinapi, névnapi vagy akár céges rendezvényekről! Keressen bennünket bizalommal, ünnepeljünk együtt!

  Lakodalmak


Cégünk mindenre nyitott, kompromisszum-kész vezetők és alkalmazottak alkotják csapatunkat, így igyekszünk segítőkészen helytállni a Nagy Nap megszervezésében. Minden esetben javasoljuk a személyes megbeszélést, mellyel kapcsolatosan Esztike nénivel, a főnökasszonnyal lehet egyeztetni a +36 (20) 519 8444-es telefonszámon. A menüsor teljes körű összeállítását vállaljuk, de nem zárkózunk el a hozott alapanyagból való munkálatoktól sem. Segítséget tudunk nyújtani a vőfély, a zenekar, a cukrász vagy éppen a dekoratőr kiválasztásában is. A székek dekorálásához igény szerint bérbe tudunk adni székszoknyákat. Lakodalmakat maximum 200 főre, míg szállást 26 fő részére tudunk biztosítani. Az ifjú pár szállásáról azonban nem kell gondoskodni, ugyanis ajándékként odaadjuk nászutas szobánkat! Foglalót nem szükséges fizetni, a rendezvényt követően a tényleges fogyasztás alapján összegezzük a számlát. 


Családi rendezvények

Szülinapi, névnapi vagy éppen ballagási ebédek és vacsorák lebonyolítását is vállaljuk, azonban minden esetben javasoljuk, hogy asztalfoglalási szándékukat előre jelezzék. 


Céges rendezvények

Csapatépítő vagy éppen továbbképzés jellegű eseményeknek is otthont tudunk adni. Rendelkezésre tudjuk bocsájtani 20 fős kistermünket vagy 120 fős nagytermünket is, melyek tetszőleges módon rendezhetőek be, különféle ültetési módoknak megfelelően.

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!